• underside
  • underslide
  • underside

FOREDRAG

Læs om mine foredrag herunder

INSPIRATION, MOTIVATION, MÅLSÆTNING OG INTEGRITET!

Når du booker et foredrag med mig, så kommer du og de andre lyttere med på en rejse fra drenge-drøm til nyfunden, essensinspireret drenge-drøm. Det er en historie om, at finde sig til rette som ung og videre gennem livet. Om at have modet og opbakningen til at jagte en drenge-drøm 100%. Og ikke bare hvilken som helst drøm: drømmen om at blive verdens bedste!

I mine foredrag, som afspejler en fantastisk og priviligeret tilværelse, fortæller jeg om usandsynligt hårdt arbejde, motivation, mentorer og målsætning, som fik et lille rødhåret dampbarn fra Sønderjylland, til at flytte alene til en lille bokse-flække i Nordjylland, for løbende at komme meget tæt på drømmen om at blive verdens bedste bokser, og ikke mindst om bagsiden af drengedrømmen og miljøet, og om at få taget drømmen fra mig, på blot kun 11 sekunder.

Min historie beretter om dét at være professionel sportsudøver, og rigtig dygtig til det man laver, men pludselig at ende midt i et økonomisk spil, hvor man skal vælge mellem sin drøm og hvem man er/vil være i dette liv. Det er en historie om integritet, hårdt arbejde og et ukueligt gå-på-mod. Sidder du med fordomme om idrætsverdenen, og måske især boksemiljøet, så garanterer jeg, at jeg bryder med disse fordomme.
Jeg er gået fra at leve af at blive slået i hovedet, til idag at have lært vigtigheden af at jagte sine drømme, og altid gå motiveret ud af døren med et stort smil på læben. Jeg er i øvrigt også glad derhjemme, skal lige nævnes. :-) Jeg hjælper lytterne med at øge motivationen omkring dét de laver i livet, om personlig målsætning og indsats til fordel for sig selv og alle omkring sig. Jeg fortæller om at finde tilbage til glæden ved livet, om at starte sin egen (nye) drøm op uden sikkerhedsnet under sig og bare jagte drømmen fuldt ud. For drømmen var jo nok i virkeligheden at gå ud af døren med et kæmpe smil på læben hver eneste dag, og jeg giver mit bud på simple redskaber til, hvordan samtlige lyttere kan vende deres hverdag rundt til det endnu bedre.

Jeg tror på at de fleste mennesker har godt af at stille sig selv spørgsmålene:

  • Hvorfor går vi egentligt på arbejde eller i skole?
  • Hvor meget energi ligger vi i det, og hvad får vi egentligt ud af det?
    ... for ja, det hele hænger sammen...

FAKTA:

  • TID: 60-120min
  • SPROG: Dansk & Engelsk
  • BOOKING: Kontakt mig vha. kontakt formularen herunder

"YOUR BODY WONT GO, IF YOUR MIND DOESN'T PUSH IT"

REFERENCER

PRODUKTIONS SKOLE UNGE CENTER JAMMERBUGT

PRODUKTIONS SKOLE UNGE CENTER JAMMERBUGT

PRODUKTIONS SKOLE UNGE CENTER JAMMERBUGT

Eleverne fra Produktionsskolen Unge Center Jammerbugt fik en fantastisk oplevelse, da den tidligere professionelle bokser Torben Keller var på besøg og gav et helt unikt foredrag. Torben måde at være tilstede og møde de unge på, gjorde at alle lyttede intens. Et meget levende og nærværende foredrag om hvordan han selv fra barnsben satte sig mål og kæmpede sig til at opnå dem.

Torbens smittende glæde for sport og prøven kræfter med sig selv, gav vores elever noget at tænkt over. Den måde som Torben viste stolthed over at tage ansvar for eget liv på, gik rent ind, således at de unge kunne relaterer det i forhold deres egen situation. Det at gøre hvad der skal til for at blive den bedste du kan blive, var en vigtig pointe som Torben gav rigtig mange eksempler på.

Det har helt sikkert rykket noget i deres underbevidsthed som de kan trække frem igen.​ Der er ingen tvivl om at mødet med Torben, gav eleverne inspiration til hvordan de også kan sætte sig nye mål og finde vej til at lykkes med dem. Vi er meget taknemmelige for at Torben gav vores elever en rigtig god dag:) Produktionsskolelærer Jeanette Carøe Aarestrup

HUSTØMRERNE A/S

HUSTØMRERNE A/S

HUSTØMRERNE A/S

I forbindelse med et større firmasundhed projekt fik Hustømrerne A/S i juni måned 2016 besøg af Torben Keller til en snak om motivation og sundhed.

Keller tog udgangspunkt i sin egen livsfortælling om et damp-barn der ville være verdensmester i boksning og som siden måtte nedjustere de forventninger, men med indsigten i at han havde gjort hvad han kunne. Den fortælling overførte han på super vis til en generel snak om valg af livsstil.

Keller var god til at sætte sig ind i tømrernes hverdag og de ting der ofte sætter en kæp i hjulet for sundhed for lige dem. Samtidig fik han også inddraget fællesskabs-tankegangen; altså at den daglige motivation også bør handle om at være et bedre menneske og hermed en bedre kollega.

Med humor og skarphed punkterede Keller både mange af klicheerne omkring sundhed og motivation, f.eks. ’du skal ud af sin comfort zone’ og han fik på en rigtig god måde også vist, at det med sundhed hverken behøves at være så svært eller så tidskrævende.

Kellers inspirerende og nede på jorden tilstedeværelse gjorde, at der efter foredraget var stor opbakning til at deltage i hans personlige træning, som fællestræning for de ansatte. Vi glæder os til at se hvad det byder på – tak for et super godt foredrag.

LØGSTØR SKOLE

LØGSTØR SKOLE

LØGSTØR SKOLE

"Vi har på Løgstør Skole brugt Torben Keller som foredragsholder i hele udskolingen. Torben brugte knap 2 timer på at tale om motivation. Foredraget var bygget op omkring Torbens egen karriere som professionel bokser og senere hen selvstændig. Et super relevant og meget spændende foredrag, som virkelig gjorde indtryk hos eleverne. Jeg vil klart anbefale Torben som oplægsholder, hvis man har brug for et frisk pust, en ekstra drivkraft eller bare for at høre et sindsygt spændende oplæg." Trine, Lærer Løgstør skole

"Torben holdt et meget spændende og alders relevant foredrag" Elev, 9. årgang

"Det var et super fedt foredrag vi hørte. Torben talte i vores sprog, satte sig ind i vores verden og vores situation, han havde en fed humor og tiden fløj af sted. Jeg fik personligt, rigtig meget ud af det foredrag." Elev, 8. årgang

"Det er sjældent, at jeg kan holde fokus og koncentrationen i mere end 45 min. Men han oplæg var så fangede og spændende. Virkelig fedt. Han er virkelig sej." Elev, 8. årgang

"Et mega fedt og spændende oplæg. Jeg kan bruge mange af de redskaber som han præsenterede os for." Elev 8. årgang

"Torben var super god til at tale til os. Han gjorde det spændende og også meget relevant. Og så var han bare skide sjov. Han er ikke så gammel, men har erfaring som en gammel mand." Elev 8. årgang

"Han er den nye Ole Henriksen - så positiv. Og det smittede bare sådan af.." Elev 8. årgang

JCI AALBORG

JCI AALBORG

JCI AALBORG

I februar 2016 havde JCI Aalborg besøg af Torben Keller, som afholdt foredrag om motivation.

Torben kunne berette om, hvordan man som sportsudøver kan blive ved med at bevare motivationen, og hvordan dette kan overføres til arbejdslivet. Herunder, hvordan man sommetider skal tage sig selv i nakken, gå efter drømmen og gøre det fuldt ud.

Torbens foredrag havde en autenticitet og en målrettethed, som var inspirerende at høre på. Torben skal i den grad have ros for, at kunne tale til alle som ligemænd, og samtidig ikke være bange for at kalde en skovl for en skovl.

JCI Aalborg havde en fantastisk aften, og vil til hver en tid anbefale et foredrag hos Torben!

SKIPPER CLEMENT SKOLENS SFO

SKIPPER CLEMENT SKOLENS SFO

"Jeg synes det var et godt foredrag. Meget spændende. I første omgang kunne jeg ikke lige se hvordan jeg skulle bruge det i min pædagogiske praksis, men efter jeg er kommet hjem og har reflekteret over dagen, kan jeg se flere ting fx hans 1 % forbedring om dagen eller ugen.
Hvis vi bare bliver en lille smule bedre til vores praksis pr uge mdr eller lign ender vi jo med at blive super pædagoger..
Det er ok at fejle, men at man så rejser sig og bliver den 1% bedre fra den dag man faldt, det er en fin vision, som vi kan bruge i vores daglige arbejde."

"Jeg synes Torben var super motiverende! Han formår på fin vis at bruge sin egen historie til at pointere hvad ægte motivation er, og fortællingerne om hans karriere er både sjove og utrolige. Han er helt nede på jorden i sin væremåde, men budskabet og drivkraften hører til helt oppe i skyerne. Jeg gik fra oplægget med lyst til at blive 1% bedre hver dag ;)"

"Det var spændende at høre Torbens historie. Jeg synes, der var nogle gode pointer, man kunne tage med videre og bruge senere. Modellen om comfort zone var også meget sigende og brugbar. Alt i alt et godt fordrag"

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook