• underside
  • underslide
  • underside

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

LONE ZEBIS, AALBORG

Jeg besluttede, at finde en personlig træner, da jeg følte mig slap og var kørt sur i den evige cardio træning. Så jeg søgte lang tid efter den rette. Torbens navn blev nævnt flere gange i min søgen, hvor jeg tænkte, at sådan en passioneret fyr ville hade mig og kun grine af at jeg var så slap ????. Men jeg besluttede mig for at mødes med Torben, og det kom jeg ikke til at fortryde.

Han var hurtig til at få arbejdet med det mentale, hvor der ikke var plads til "det kan jeg ikke" og alt fremskridt er positivt - selvom det er bitte små fremskidt. Han kunne presse mig derud, hvor jeg ikke har været før.

Undervejs mistede jeg min far, og træningen med Torben blev det sted, hvor jeg kunne arbejde med sorgen og ligge hovedet lidt på hylden og bare knokle. Torben var en stor støtte undervejs og han var hurtig til at afkode, hvad jeg havde brug for i processen. Jeg blev helt klart en stærkere udgave af mig selv og selv om træningen med Torben er slut, så er jeg slet ikke færdig. Hans positivitet og syn på kroppen har smittet af, så jeg ser nu min krop, som noget jeg skal passe på og presse til at få den til at yde sit bedste.

Man skal lede længe efter en mere glad, kompetent og positiv fyr, så alle burde give sig selv den gave at møde og træne med Torben. De varmeste anbefalinger og tak herfra.

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook