• underside
  • underslide
  • underside

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

HENRIK JOHNSEN, AALBORG

Jeg startede mit forløb ved Torben med det formål at blive stærkere, samt at omdanne fedt på maven til muskler. Det var fra start en meget hård omgang, hvor jeg blev presset meget mere end jeg var vant til.

Min form var ikke fantastisk og jeg husker det gjorde ondt i ryggen at lave burpees, derudover spiller jeg golf hvor ryggen også var begyndt at ”brokke” sig lidt. Efter ganske få ugers træning kunne jeg lave burpees uden rygsmerter, nu er det bare pisse hårdt, og jeg mærker aldrig ryggen på golfrunden mere.

Under træning kender vi alle til det med at få ondt af sig selv og stoppe når det bliver hårdt, den grænse kan Torben for alvor flytte, og få en til at presse sig selv langt ud over det man troede man kunne, og det giver pote.

Mange gode ”sjove” og simple øvelser bliver brugt i træningen, det er alsidigt og hjælper til at holde motivationen hele vejen igennem.

Derudover er Torben en behagelig og morsom fyr som det bare er rart at være sammen med, selvom han svinger pisken J

Det er de bedste penge jeg har givet ud. Det har været en super investering i mig selv og min fysiske formåen fremadrettet, det giver energi og livsglæde, så det skulle alle unde sig selv, uanset hvor man kommer fra.

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook