• underside
  • underslide
  • underside

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

JAN OLSEN, AALBORG

Efter at have trænet med Torben Keller - Personlig Træning siden oktober 2015 i Crossfit by the Mill er jeg nu klar til at gå nye veje.

31 år og jeg havde aldrig været i et fitness center for at træne før, havde ud fra de sociale medier fået en forstilling om, det var noget med at stå og spille smart, tælle kilo på stangen og sørge for at tage billeder af det. Det viste sig heldigvis at være helt forkert.

Keller får de bedste anbefalinger med herfra, jeg har været så sindsyg glad for at have ham som personlig træner. Vi har ikke ændret så meget på min fysiske fremtoning. Vejede 87 kg. da jeg gik i gang, og var nede på 78 kg. da vi også kørte en go kost. Nu ligger jeg på de 82 kg.

For mig var det ikke det fysiske som havde fokus, det var den mentale del, hvor jeg virkelig føler Keller er i en klasse for sig selv. Nogle træninger blev der lagt mere fokus på snakken og den mentale del og hvordan man bla. anskuer udfordringer og nederlag, her er jeg virkelig blevet flyttet og har fået en øjenåbner.

Jeg har fået meget mere energi, har fået mere overskud og generelt er jeg blevet meget gladere. Det er sindsygt hvad en omgang træning kan gøre - og det er noget jeg vil anbefale alle at investere en del af deres tid i, det giver et super godt payoff, rigtig hurtigt. Hvis du ikke selv kan sparke dig igang så kontakt sådan en mand som Keller, og bliv skrevet op på hans venteliste og tag et forløb eller en samtale med ham.

I starten var det lidt op af bakke for Keller, for som han siger så er jeg lidt motorisk udfordret, min krop og mit hoved gider ikke rigtig arbejde sammen, men han gav ikke op og til sidst endte det da med at nogle af øvelserne så relativt hæderlige ud, med lidt justeringer. Min pointe er at selvom der er noget som der ikke fungere, er der helt sikkeret noget andet man kan gøre for at røre sig.

Jeg har været så glad for det arbejde Keller har lavet og kan se hvad det har givet af energi på mit arbejde at jeg startede et forløb med Funcenter.dk i Topform. Hvor Keller sparkede os igang med en vejning på en sindsyg rum agtig vægt, og kom med tips og tricks til hvordan man kan blive bedre og nå sine mål. Vi afsluttede forløbet med endnu en peptalk og en vejning, men han skal helt sikkeret på besøg igen så vi kan følge vores mål og vores udvikling.

Så sidder du i en virksomhed vil jeg opfordre dig til at prikke til Keller og få ham ud og skubbe til jeres sundhed, det giver god mening i sidste ende at smide lidt kroner efter sådan et forløb. Så en kæmpe tak til Keller og en stor anbefaling herfra

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook