• underslide
  • underside
  • underside

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

JENNIFER HABIB, AALBORG

12980404 10209242004232234 418681472 nMit forløb med Torben Keller

Jeg var egentlig godt kørende. Jeg havde kontrol over min træning og hvad jeg proppede i munden på mig selv. Mit mentale og fysiske overskud var i helt tiptop. Alt det gik jo som det skulle og jeg var glad og nød det hele fuldt ud. Det var lige indtil motivationen begyndte at dale og det hele tog en drastisk drejning, hvilket først gik op for mig, da tingene blev for uoverskueligt at få rettet op på.

På 4 måneder, nåede jeg at ødelægge alt det, som jeg havde brugt så lang tid på at opbygge. Jeg har prøvet, at komme på rette spor igen, uden det egentligt har lykkedes mig.

Jeg havde lige pludselig ikke styr på en skid længere. Træningen, som nærmest definerede mig som person. Træningen som var der hvor jeg følte at jeg havde aller mest selvtillid, blev lige pludselig det sværeste og mest uoverskuelig for mig. Min selvtillid faldt drastisk. Jeg stolede ikke længere på mine egne evner og jeg brød mig slet ikke om mig selv mere.

Det mentale blev lige pludselige også et kæmpe problem for mig. Jeg var så frusteret over, at jeg ikke kunne finde ud af, at rette op på mine fejl og komme på rette spor igen. Det gik ikke bare ud over træningen, men sådan alt jeg foretog mig i livet og de personer som var omkring mig. Jeg var ikke glad længere. Jeg mistede troen på mig selv. Jeg gav op på mig selv og generelt gav jeg op i alt. Jeg endte med at blive et kæmpe rod og fyldt med negativitet.

Jeg blev derfor enig med mig selv om, at jeg måtte indse, at jeg havde et kæmpe problem. Og det her problem, som jeg har givet mig selv, er simpelthen ikke noget, som jeg kan rette op på, på egen hånd. Derfor måtte jeg søge hjælp, selvom det er hårdt at indse. Det slog mig hurtigt, at det skulle blive en personlig træner – koste hvad det ville.

Det skulle ikke bare være en tilfældig personlig træner, som bare ville kaste en kostplan og et træningsprogram i hovedet på mig. Jeg søgte noget mere. Jeg søgte én, som også kunne hjælpe mig med at finde glæden tilbage i livet og i mig selv. En der kunne give mig det mentalte overskud tilbage. Det var en meget svær beslutning, for hvem fanden skulle den person være?

Efter en lang tids søgen, kom jeg frem til Torben Keller. Jeg undersøgte nærmere omkring Torben. Det gav mig et billede af at alle dem, som havde haft et forløb hos Torben, ikke kun havde fået et træningsforløb, men også nogle af de ting som jeg søgte! Jeg tog mig derfor sammen til at kontakte Torben og mødes med ham. Jeg mødte op til et kæmpe smil. Allerede far første møde kunne jeg mærke, at det var den rette beslutning jeg havde taget.

Hvordan var forløbet med Torben så?
Det er gået over alt forventning! Det har været udfordrende, både fysisk og mentalt, men samtidigt utroligt sjovt. Det har været udfordrende, fordi jeg har været så god til at sige til mig selv, ”det kan jeg ikke” ”det kan jeg ikke finde ud af”. Det er ting som jeg har gået og sagt til mig selv i rigtig lang tid, men nu stod der lige pludselig en person ved siden af mig og sagde det stik modsatte. Så er der ikke en vej udenom. Nu var det ikke en mulighed at smide træningsskoene og gå derfra med en følelse af at have lidt et kæmpe nederlag, NEJ! Her gør gjorde vi det fandme, indtil jeg har fået banket fornuften ind i hovedet og troede på, at jeg godt kunne. For når der ingen udvej var og tingene endte med at lykkedes for mig, var jeg altid overrasket over mig selv og så kom det længe ventede smil og glæden frem.

Uden Torben havde jeg aldrig fundet ud af, hvor stærk jeg egentlig er og hvor sej jeg er til at lære nye ting. Ting som jeg aldrig i mit liv havde troet på, at jeg ville kunne. Torben troede nærmest mere på mine egne evner end jeg selv gjorde. Jeg er så overvældet over, hvor meget Torben har formået at lære mig omkring træning, motivation, målsætning og bare generelt det at kunne se glæden ved sig selv og livet på bare 3 måneder.

Han har lært mig at gøre de ting man drømmer om at opnå i livet, til en realitet. At gode ting i livet tager tid. At jeg er modigere end jeg tror, stærkere end jeg selv syntes og sejere end jeg selv lige havde troet.
Jeg har lært, at det er okay, at være nybegyndere, for selvom jeg måske ikke er så langt i min udvikling, som nogle af de andre, så betyder det ikke, at jeg ikke har det der skal til.

Takket være Torben, føler jeg, at jeg er ved at komme på rette spor igen og fået en forståelse af, at man må tag et skridt af gangen. Jeg er så ubeskriveligt taknemmelig for Torbens hjælp. Jeg føler mig så motiveret til at fortsætte fremover. Jeg er begyndt at få selvtilliden igen og stole mere på mig selv. Jeg føler, at jeg er fyldt med energi og er meget mere positiv end før, vi startede med at træne.

Jeg anbefaler uden tvivl Torben, til dem, som føler, at de kunne være interesseret i at få en personlig træner. For hos Torben, er det sgu ikke bare et træningsforløb. Det er en oplevelse og et rigtig godt makkerskab med Torben. Torben bliver ikke bare din træner, men han bliver en ven. Jeg har ihvertfald fået rigtig meget med mig, som jeg kan bruge fremover.

"Så længe man er glad og smiler, så går tingene meget bedre" – som Torben Keller ville have sagt.

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook