• underside
  • underside
  • underslide

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

DENNIS SIMONSEN, AABYBRO

d4Mit forløb med Torben Keller

Hvad skal der til for at ændre sit liv?
Ring til Torben Keller!

Jeg bestemte mig en aften i august 2015 at nu måtte det her stoppe! Min vægt fløj op som en løssluppen raket og jeg blev forpustet ved bare at kigge på et fitnesscenter!

Jeg tænkte, hvis du forsætter ned af denne vej bliver du ikke 40 år Dennis!

Jeg har spillet en del håndbold tidligere og såmænd et mangeårigt medlemsskab at et fitnesscenter som jeg aldrig besøgte, og når der endelig var en der prøvede på at trække mig med derned havde jeg 1000 undskyldninger for ikke at komme derned. Det var, for at sige det rent ud, snotdumt!

Jeg ringede til Torben næste dag og fik en aftale med ham et par dage senere. Jeg forklarede ham situationen og hvordan jeg havde det, og ikke mindst hvad jeg gerne ville opnå.

  • Jeg ville tabe mig
  • Jeg ville finde motivationen til træne
  • Jeg ville i bedre kondition

Forløbet hos Torben var sindssygt hårdt og jeg blev presset maksimalt hver gang! Men det var det fedeste at se når der blevet sat mere vægt på stangen, og pauserne mellem sets blev mindre og der skulle mere til at gøre mig forpustet.

Det er nu 5 uger siden jeg stoppede hos Torben, og kan sige at jeg har tabt mig en god del kilo, og mange flere centimeter. Det er jo i sig selv fantastisk! Men det bedste er uden sammenligning at jeg fundet motivationen til at træne, presse mig selv maksimalt hver gang. Min arbejdsdag og fritid er blevet så meget bedre efter at være i bedre form.

Da jeg valgte Torben som træner regnede jeg med det skulle være et forløb hvor jeg tabte mig, kom i form og fandt motivationen til at træne.

Men det blev til meget mere end det, Torbens positive mentalitet og den måde han brænder for tingene på, er en af de ting som han også fået ind i hovedet på mig. Jeg har fået et helt andet syn på alle det ting som jeg begiver mig ud i. Jeg har fået mere positivt sind og motivation at blive den bedste udgave af mig selv som jeg kan være!

Jeg har taget et lille citat til mig, som jeg syntes bestemt er værd at bruge i livet.

"It doesn´t take any effort to be a loser."

Jeg har kun de bedste anbefalinger om Torben.

Der skal lyde et kæmpe stort tak herfra til Torben som kickstartede mit nye liv og projekt Dennis 2.0!

Så hvis du gerne vil ændre dit liv og komme i form, så ring til Torben Keller og se af at komme igang!

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook