• underside
  • underslide
  • underside

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

AMILA SALAHOVIC, AALBORG

amilaDa jeg altid har været en sportspige siden jeg var 10 år, med håndbold som min store interesse, har jeg aldrig før følt at jeg havde det store behov for træning. Men efter en trafikulykke i 2013, ændrede det hele sig for mig. Jeg gik fra at være en pige med højt humør og massere af energi, til en pige med mange smerter og ingen vilje til noget som helst, andet end at lægge på sofaen og have ondt af mig selv.

Da jeg endelig fik åbnet øjnene op for, at smertestillende ikke var min udvej, vidste jeg, at jeg måtte gøre noget drastisk. Jeg snakkede med min veninde, som sagde til mig, at vi skulle søge råd hos Torben. Han gik i gang med et skræddersyet program til os, som skulle få vores motivation tilbage, ikke mindst for mit eget vedkommende. Dette er absolut det bedste jeg har gjort for mig selv!

Torben skabte de optimale rammer for mig, pressede mig til det yderste og ikke mindst havde han troen på mig! Hans dedikation for det han elsker, smittede af på mig, og fik mig til at yde det bedste af mig selv HVER gang. Selvom jeg ikke havde troen på mig selv eller styrken, pressede han mig alligevel til det yderste.

Her står jeg så nu 3 mdr efter. Jeg har ikke konstante smerter, hvilket jeg havde før! Jeg har øget min muskelmasse, fået en kæmpe motivation og ikke mindst viljen til at forsætte – og forhåbentlig blive smertefri én dag!

Jeg kan kun give Torben mine varmeste anbefalinger især for at have holdt denne brokrøv ud! Hans motivation og professionelle tilgang til tingene har vist mig, at hvor der er vilje, er der en vej! Og den vej for mig er...... FREMAD!

De bedste anbefalinger herfra.

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook