• underside
  • underside
  • underslide

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

ENA ZOLOVIC, AALBORG

12591775 10206824438303505 2036903874 oFør jeg begyndte hos Torben var min motivation og træningsgejst begrænset, hvilket ofte efterlod mig med en flad fornemmelse og utilstrækkelige resultater - men det skulle der laves om på!

Mig og en veninde søgte inspiration og råd hos Torben, hvorefter han igangsætte et skræddersyet træningsprogram, dels bestående af 2x personlig træning og 2x individuel træning ugentligt. Torben har gennem forløbet skabt os nogle optimale træningsbetingelser og introduceret os for brugbare træningsværktøjer.

Dette er den bedste beslutning jeg længe har taget og nok også den bedste investering jeg har gjort i mig selv. Torben forstår virkelig og skabe de optimale rammer ligemeget hvilket niveau du er på og motivere dig, sådan at du presser dig selv max og kun ønsker at blive bedre. Han er meget dedikeret og professionel til sit arbejde og du kan ikke undgå at blive smittet af samme positive energi.

Jeg stod så, 3 måneder efter, med vægttab, øget muskelmasse og ikke mindst en kæmpe motivation til at fortsætte og blive endnu bedre. Da jeg startede var det med formålet, om at kunne træne ca. 3 gange om ugen og få resultater. Gejsten var der som sagt ikke mere og jeg troede det var fordi jeg havde tabt lysten til træning.

Jeg kan nu efter 4,5 måned sige, at det ikke var lysten jeg havde tabt, men mere forståelsen for hvad træning og hvad korrekt teknik er. Jeg træner nu glædeligt en 5 gange om ugen, da træningen max tager 1 time og nogen gange mindre. Før trænede jeg nogle gange 2 timer, og endda mere om dagen, hvilket ikke var overskueligt og ikke gav resultat.

De bedste anbefalinger herfra.

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook