• underslide
  • underside
  • underside

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

KIM GRØN HANSEN, RINGKØBING

kim”Kender du det at det hele bare lige pludselig stikker af, lige pludselig har du en konstant hunger efter noget forbudt, som regel sødt og usundt. Coca Cola, eller anden sodavand er din drik nummer et, som du slet ikke kan forestille dig en hygge stund uden? ”

Der sad jeg en dag på kontoret og tænkte ved mig selv, Hr. Hansen, nu er det nok! din krop er blevet for tung, dit helbred for dårligt og din trang til søde sager er ved at ødelægge dit liv. Nu er det ikke nok at tænke på at gøre noget længere, få hånden op af Matadormixen, slip Cola dåsen og ”ring til en ven”.

Jeg ville gøre noget, jeg ville tilbage til livet! Men! Jeg viste også jeg ikke kunne gøre det selv, nogen skulle ”våge” over mig. Jeg har brugt Torben som motiverende træning og foredrag overfor mine ansatte, nu var det tid til at bruge ham på mig selv, så jeg tog kontakt, og det kommer jeg aldrig til at fortryde. Det kan være voldsomt at sige Torben har redet mit liv, men det er 100% sikkert han har forbedret og forlænget det.

Torben var ikke helt vild med at skulle hjælpe mig, det jeg ønskede var et distance forløb, da jeg bor 225 km fra Aalborg, men jeg har via mit arbejde adgang til Fysioterapeuter som ville hjælpe med at holde øje med mig, så vi blev enige om at starte et 12 ugers forløb, jeg skulle måles, testes og vejes inden start, rapportere hver uge, og så igen slut testes og vejes efter endt forløb.

”Torben gjorde det klart fra start, at var det bare et træningsprogram jeg ønskede så kunne jeg bare google et. Hos ham var det et forløb og vi skulle have løbende dialog.”

De 12 uger var splittet op i 3 x 4 uger, og hver uge var splittet imellem to dage som var styrketræning og to dage som var konditions træning. Træningsprogrammet var simpelt sat op, og let at finde ud af, selv for en type som mig, der så absolut ikke normalt befinder mig i et fitness center. Jeg noterede vægt fra gang til gang, og kunne derfor også let følge den fremgang der hurtigt kom. Det er virkeligt motiverende at se vægten falde når man skal vejes, imens den stiger når man skal sætte kilo på vægt stangen.

Mit forløb med Torben har ikke kun været en dans på røde roser, jeg ville have en ændring som holdt, ikke bare et kort vægttab, så fra dag nummer et og de første tre uger måtte jeg intet usundt få, jeg skulle bare arbejde hårdt og følge planen, gjorde jeg til gengæld det så ville jeg få lov til at indtage søde sager i små mængder. Det var vigtigt at få kontrollen tilbage.

”Til at starte med var der et kæmpe sagn og ethvert nej tak føltes vildt hårdt, men kroppen vender sig overraskende hurtigt til ikke at få alt det usunde, du får det bedre og lysten forsvinder, det passer, jeg sværger.”

Til aften måtte jeg tage En portion mad og det skulle tage 20 minutter at spise denne, var jeg stadig sulten kunne jeg tage mere, det var jeg aldrig. Vi spiser generelt alt for hurtigt, vores krop har ikke chance for at optage maden før vi har overspist. Med de søde sager væk, det faktum at jeg spiste mindre uden at sulte, og samtidig begyndte at træne, gjorde at jeg tabte mig hurtigt. Jeg skal være ærlig, da jeg skulle starte sagde jeg til Torben

”Jeg vil hellere til tandlægen, end jeg vil i et Fitness center. Men som de fleste gør når de skal til tandlægen så bider jeg det i mig, det er min kamp med mig selv, og jeg ser ikke de andre.”

Jeg har faktisk også mødt flere der oppe som var samme sted som mig, og så kan vi jo klappe hindanden lidt på skulderne, og det hjælpe også.

Efter de to første perioder, og ca. 9 uger inde i forløbet, stod vægten pludselig stille, jeg var frustreret og spurgte Torben hvad vi skulle ændre, i første omgang overraskede hans svar mig lidt. Du skal ikke rapportere vægt og mål de sidste tre uger, for du skal have fokus på træningen og ikke vægten. Og han havde jo ret, jeg var også begyndt at tænke lidt på hvordan mit liv ville blive efter forløbet, hvordan skulle jeg holder det? Jeg sagde til Torben at jeg kunne mærke at hvis der gik mere end tre dage hvor jeg ikke kunne træne så ville jeg være bange for at falde i, så sagde Torben, at så skulle jeg jo bare træne minimum hver tredje dag, der er jo ingen grund til at gøre det vanskeligere end det er.

Og han havde jo ret igen.

Faktum er at jeg på de 12 uger gik fra 89,7 kg til 77,6 kg, en fedtprocent på 24,4 til 15,6 og tabte mig 36 cm i alt hvor af de 18 cm var rundt om maven. Jeg øgede mit kondital fra 50,2 til 58,6, og kan nu nå de 3000m på 12 min. Alt dette er helt fantastisk, men betyder intet i forhold til de forbedringer min hverdag har fået, det er slut med hovedpine dagligt, den evige trang til det usunde er væk, humøret er bedre og energien rækker nu både til arbejde og familien.

”Jeg elsker mit nye liv, og det er jeg Torben evigt taknemmelig for. Torben er ikke bare en god træner, hen er et godt menneske. Du skal ikke vente til i morgen, ring til ham i dag, du vil ikke fortryde det.”

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook