• underside
  • underside
  • underslide

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

MALENE CHRISTENSEN, AALBORG

412 uger med Torben..

I starten var jeg i tvivl om, hvor meget jeg ville, ren økonomisk, ligge i det - jeg er studerende og havde sparet en masse penge op som egentlig skulle bruges på en rejse. Inden jeg så mig om var beslutningen blev taget og pludselig var vi i gang.

De første 4 uger blev brugt på en masse teknik både med Torben selv men også på hold i det tilhørende crossfitcenter "crossfitbythemill". Det forløb var uundværligt og allerede efter 2. Gang kunne jeg mærke det gode sammenhold og fællesskabet i boksen. Motivationen var mega høj og jeg kunne mærke forskel på energi og min krop rigtig hurtigt.

I 6. Uge fik jeg lavet et kiroisk indgreb i min skulder fra et tidligere ar, som betød at jeg skulle forholde mig i ro i 2 uger! Mega nedtur!! - ligeså godt i gang og så ingen træning Her var Torben sindssygt god til at finde alternativer i træningen, hvor flexibilitet blev en stor del af det. Dog havde jeg jo mest af alt lyst til den almindelig træning og motivationen var rent ud sagt langt nede - jeg synes det var svært at holde den sunde kost når jeg ikke måtte træne - havde virkelig midtvejskrise! Da jeg endelig måtte træne igen var jeg mere end klar.

Fra ca uge 9 havde jeg allerede følelsen af, at jeg snart kunne træne på egen hånd. Der havde jeg allerede fået så mange ressourcer til at kunne træne selv. Derfor trænede jeg lidt ved siden af - løb engang i mellem, tog på hold når jeg følte for det osv. Alt i alt har alle ugerne været pisse sjove, inspirerende og ikke mindste sindssygt hårde! Jeg har lært så mange ting om mig selv og blevet stærkere både fysisk og psykisk. Jeg sidder på sidste dagen med følelsen af at forløbet har været alle pengene værd og det har givet mig en oplevelse for livet. Jeg er utrolig taknemlig for det, som Torben har givet og stået klar med hver gang.

Jeg kan 100 % stå indenfor hans forløb og resultater er garanteret! Som træner er han imødekommende, forstående og en kæmpe motivation. Han har været en kæmpe støtte og fundet de bedste ting frem i mig. Det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde.

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook