• underside
  • underslide
  • underside

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

HELLE CHRISTIANSEN, AALBORG

2Jeg har de sidste 12 uger været igennem et træningsforløb med Torben. Det har været den bedste beslutning jeg har taget.

Jeg har siden 2006 levet med arbejdsskade i skuldre, som stort set dagligt giver sovende fornemmelse i arme samt hovedpine. Jeg har i en del år ønsket mig at komme igang med træning, da vægten ikke viste det tal jeg ønskede, men motivationen og overskud har ikke været der, samt til tider har det virket som en uoverskuelig ting med de skader jeg har. Mit mål var at komme i form, stærkere krop samt et vægttab. Det har været en sej kamp og jeg har haft mange kampe med mig selv, og til tider har troen på mig selv svigtet.

Torben har været en fantastisk træner og jeg er godt på vej til mine mål. Jeg havde ikke turdet tro på at min træning kunne gøre mig så godt som smertefri hverdag, men jo! Mine skuldre har det fantastisk, jeg er blevet så meget stærkere, kropsholdningen er en helt anden og formen er på rette vej. Vægten har ikke flyttet sig trods jeg har trænet 3 x 1 time ugentlig, men det har fedtet. Torben har været en kæmpe støtte for mig, og som træner er han så forstående samt en kæmpe motivation.

Tak for de mange hårde timer, jeg har fundet motivationen og er så klar til at kæmpe videre :-)

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook