• underside
  • underslide
  • underside

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

CARINA HEDBERG, AALBORG

At starte på et træningsforløb med Torben Keller har været den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. I gennem forløbet har jeg opnået langt mere end jeg har turde tro på. Vigtigst af alt så har jeg nået mit mål og endda langt mere end det. Når jeg ser på vægten i dag står den på 10 kg mindre end i januar måned. Udover vægtens positive tal, så har jeg samtidig øget min muskelmasse og tabt en stor del af min fedtprocent.

En af de største grunde til, at jeg valgte at starte på det her var min manglende motivation til at træne og dermed tænkte jeg heller ikke over hvad jeg puttede i min mund. Jeg manglende inspiration til f.eks. styrkeøvelser og hvordan de skulle udføres korrekt, så jeg heller ikke kom til skade under træningen.

Torben har igennem hele forløbet været en stor hjælp, og har givet mig en masse inspiration til min egen træning – som gør, at jeg nu er klar til at stå på egne ben og fortsætte denne livsstil. Denne her oplevelse har været alle pengene værd, noget jeg aldrig ville have været foruden.

En stor tak skal lyde til verdens bedste træner Torben.

Tak for de mange sjove, inspirerende og ikke mindst pisse hårde timer i træningslokalerne. Så til alle jer der ude som overvejer et forløb med Torben er der bare tilbage at sige: ”Render du rundt med overflødige deller, så ringer du bare til Keller”

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook