• underslide
  • underside
  • underside

KLIENTERNE SIGER

Læs nogle af mine udtalelser herunder

HANNE NIELSEN, VESTBJERG

Efter at have kommet i Crossfit by the Mill i et års tid, begyndte min træningsindsats at falde. Fra at komme det 2 gange om ugen fandt jeg undskyldninger for at melde fra, når jeg endelig kom deltog jeg kun på halv kraft for jeg fik hurtigt ondt i hele kroppen. "Kunne" ikke løfte så meget, løbe så hurtig osv. Desuden er det jo begrænset hvad man kan forlange af en på 55 år.

Blev heldigvis enig med mig selv i, at jeg ville have godt af at få lidt hjælp til at komme igang igen, så jeg tog fat i Torben Keller som jeg kendte i forvejen som en rigtig dygtig, kompetent og hyggelig træner fra "Møllen".

Sammen med Torben kom jeg på en 12 ugers rejse. En rejse hvor Torben i den grad gav mig et ordentlig pust selvtillid med hensyn til min træning. Torben forstår i den grad at få mig til lige at give en tand mere på en dejlig, sjov og motiverende måde, så jeg lige kunne yde lidt mere. Flere gange var jeg ved at give op, gjorde det dog ikke for Torben var der altid med den, for mig, rigtige og opmuntret kommentar.

Nu nyder jeg igen at træne og det er en sejre for mig, og med Torben i mine tanker, hver gang jeg kommer igennem træningen hvor jeg lige giver en tand mere, hvor jeg tidligere ville ha' stoppet. Med Torbens hjælp, har jeg fået smurt mine lede, styrket mine knogler, forbedret min fysik og ikke mindst fundet ud af, at aldre ikke er en hindring for at træne og holde sig i form.

Jeg både kan og vil til enhver tid anbefale Torben til andre som har brug for hjælp til enten at komme igang eller til at komme over en barriere.

TRÆNINGSSTED

CROSSFIT NORTH 579
HJULMAGERVEJ 11-13
9000 AALBORG

KONTAKT INFO

TLF: +45 28768209
EMAIL: TK@TORBENKELLER.DK

FØLG MIG HER

Facebook