Referencer

Læs her udtalelser fra nogle af mine klienter

Louise Gulbæk

Louise har trænet i 12 uger med følgende resultat:

Vægttab: – 12,5 kg
Muskelmasse: + 0,5 kg
Fedttab: – 13,4 kg

“Jeg giver en KÆMPE high five til ’Torben Keller – Personlig træning.’
Jeg har egentlig altid tænkt: ’For at jeg kan tabe mig, så skal jeg bare tage mig sammen.’ Jeg ved jo godt hvad, der skal til. Men med alt for mange kilo på kroppen, hertil en hel del dårlige undskyldninger, så havde jeg ikke overskuddet til, at komme i gang af mig selv.

Derudover følte jeg ikke, at jeg havde tiden til det – Jeg har født for 8 måneder siden, jeg er selvstændig, jeg har en familie og et hus, som skal passes og så er der kun 24 timer i døgnet. I den periode var jeg bare ikke glad, da det begyndte, at påvirke mig psykisk. Så nu skulle der ske noget!

Jeg har tidligere trænet Crossfit, hvor jeg også fik bekendtskab med Torben Keller. En dag skrev jeg til Torben og derfra er det jo ”bare” tiden, som er gået. I starten af forløbet fortalte Torben mig om en, som havde tabt 20 kg på 20 uger. Jeg var helt imponeret, da 20 kg jo er helt vildt! Men når Torben så fortalte, at jeg havde tabt 3 kg på 2 uger, så synes jeg ikke, at det var nær så flot.

Nu er jeg færdig med 12 ugers personligt træningsforløb og jeg har tabt 13,5 kg fedt. Efter at have set det færdige resultat, så er jeg faktisk enormt stolt af mig selv. At starte ved Torben Keller er det bedste jeg nogensinde har gjort. Alt er nemmere, jeg har mere overskud på mit arbejde, mine skuldre og min ryg gør ikke nær så ondt mere, jeg kan lege med min søn på 11 måneder uden problemer og jeg er generelt bare gladere.

Jeg mener bestemt ikke, at vægttab er vejen til et lykkeligere liv, men derimod det at spise sundt og gøre noget for dig selv. Det er virkelig meningen med livet for mig. Før jeg er færdig med mit endelige mål, så mangler jeg stadig 10 kg. Jeg er klar over, at det kommer til at gå langsommere, hvilket er helt okay. Jeg er nemlig slet ikke i tvivl om, at jeg nok skal nå det!

SÅ TIL DIG, SOM OVERVEJER EN PERSONLIG TRÆNER: GØR DET!!!!!”

Janne Winge Hansen

På de 8 måneder har Janne formået at tabe små 30kg!

Vægttab: – 29.4kg
Muskelmasse: – 0.2kg
Fedttab: – 28.2kg

Til det her skal siges at vægttabet har været et kontinuerligt vægttab med vejning hver uge. Små udsving, men ellers helt stabilt.

Vigtigst af alt er det et vægttab, som ikke er svært for Janne. Hun holder sine vaner uanset om hun skal til fest, julefrokost eller andre arrangementer.

Alene i december har Janne formået at smide 3.2 kg fedt.

Kontakt